Kreditné karty od VÚB teraz bez poplatku

07.11.2003 Celý región

Bratislava, 7. 11. 2003 - VÚB, a.s. prichádza s novou ponukou kreditných kariet - domácich i medzinárodných. Klient, ktorý si o kartu požiada o domácu kredit...
Bratislava, 7. 11. 2003 - VÚB, a.s. prichádza s novou ponukou kreditných kariet - domácich i medzinárodných. Klient, ktorý si o kartu požiada o domácu kreditnú kartu do polovice decembra, získa ju na jeden rok bez poplatku.

Kreditné karty patria vo svete medzi najrozšírenejšie druhy platobných kariet a umožňujú rýchly a moderný prístup k finančnej hotovosti, aj keď nemá občan na účte žiadne prostriedky. Výhodou týchto kariet je aj bezúročné obdobie až do 40 dní, možnosť dlhodobého a opakovaného úveru bez potreby ručenia a istota neustálej finančnej rezervy. Úver môže byť využitý kedykoľvek, čiastočne alebo naraz, pričom voľba mesačnej splátky je od 5% do 100% z čerpanej čiastky, pri úročení len 1,5% p.m. Úverové splátky je možné si rozložiť aj na dlhšie časové obdobie.

VÚB ponúka dva druhy kreditných platobných kariet:

MasterCard Electronic - domáca kreditná platobná karta, s ktorou klient môže získať úver až 40 000 Sk a používať ju vo viac ako 12 tis. obchodných miestach v Slovenskej republike. VÚB teraz túto kartu ponúka v jedinečnej akcii do 15.12.2003 na 1 rok zdarma.

MasterCard - medzinárodná kreditná platobná karty, s ktorou môže klient získať úver až 300 000 Sk a používať ju vo viac ako 26 mil. obchodných miestach v 240 krajinách sveta.

Kreditné karty VÚB majú najmodernejšie ochranné prvky, pričom VÚB banka preberá všetky riziká zneužitia kreditnej karty od nahlásenia straty alebo krádeže.

VÚB ponúka svojim klientom všetky typy platobných kariet: debetné, kreditné, embosované, neembosované aj virtuálne. Ďalej sú to taktiež prestížne platobné charge karty American Express a Diners Club. VÚB vydala k 31.10. spolu viac ako 670 tisíc platobných kariet, z toho 41. 500 je kreditných.
 

Vyberte región